Job

Job hos Star Industri

Som medarbejder hos Star Industri, er du ikke kun en del af en dynamisk og voksende organisation. Du er også en del af en virksomhed, der har fokus på dig.
Vi mener, at en høj motivation er nøglen til at sikre den fremtidige udvikling af vores virksomhed og opnåelsen af vores vision. Derfor er det vigtigt for os, at personlige ambitioner og fælles mål går hånd i hånd. Vi lægger stor vægt på både din faglige og personlige udvikling og på at give dig mulighed for at udnytte alle dine færdigheder.
Vi stræber efter at skabe et behageligt arbejdsmiljø for alle, og vi tilskynder en åben og ærlig kultur, hvor feedback og dialog er centrale elementer i det daglige arbejde.

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega? Nedenfor kan du se vores aktuelle liste over ledige stillinger. Hvis du ikke finder en ledig stilling, der matcher dine evner og interesser, er du altid velkommen til at ringe +45 42 14 94 25 eller sende en uopfordret ansøgning og CV til rw@starindustri.dk

Uopfordret ansøgning

Hvis vi ikke har nogen ledige stillinger, selv om vi ikke har opslået en specifik stilling, er uopfordrede jobansøgninger altid velkomne. Vi vil kontakte dig, hvis der offentliggøres en ny ledig stilling, der matcher din profil. Stil ansøgning til rw@starindustri.dk

Star Industri